Durexshop

100% Durex, 100% betrouwbaar

100% Durex, 100% betrouwbaar

Toegevoegd aan winkelwagen

    Ga naar winkelwagen » Verder winkelen

    Privacy

    Bescherming persoonsgegevens

    Bij bestellingen die via deze website worden geplaatst, verzamelen wij bepaalde gegevens. Op deze pagina vind je meer informatie over ons privacybeleid.

     Over DurexShop.nl

    DurexShop.nl is een onderdeel van het bedrijf Dujarin International v.o.f.. Voor meer informatie over Dujardin International v.o.f. kun je kijken onder het kopje "bedrijfsgegevens" op deze website.

     Persoonsgegevens en gegevensverwerking

    Om je een goede en persoonlijke service te kunnen bieden, heeft Dujardin International v.o.f. enkele gegevens van je nodig. We vragen je deze gegevens in te vullen omdat dit voor ons noodzakelijk is om de bestelling goed af te kunnen handelen, dit is zonder je gegevens niet mogelijk. Wanneer je een bestelling bij ons plaatst, worden de volgende gegevens verzameld:

    Identiteitsgegevens Dit zijn gegevens die je zelf invult tijdens het bestel- of registratieproces:

    • Aanhef
    • Naam
    • Adres
    • Postcode
    • Woonplaats
    • Land
    • E-mailadres
    • Geboortedatum (indien u met Afterpay betaald)
    • Telefoonnummer (indien u met Afterpay betaald)

    Deze gegevens gebruiken wij om je bestelling te verwerken en het pakketje zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Je e-mailadres is daarbij nodig om de orderbevestiging te verzenden, zodat je altijd in bezit bent van een bewijs van je bestelling. Verder wordt het e-mailadres gebruikt om met je te kunnen communiceren over je bestelling. Je e-mailadres wordt niet voor marketingdoeleinden gebruikt.

    Betalingsgegevens Wanneer je op rekening wilt betalen (na ontvangst van je bestelling), worden je gegevens getoetst en geregistreerd bij AfterPay B.V. te Barendrecht. AfterPay neemt de vorderingen op betalen op rekening van Dujardin International v.of. over. AfterPay besluit vervolgens op basis van deze informatie of je voor deze betaalwijze in aanmerking komt.

    Bij registratie van betalingsgegevens noteren we enkel het totaalbedrag en je betaalwijze (MasterCard, VISA, Paypal, iDEAL, Op rekening of een overboeking via Bank of Giro). Uiteraard worden bankgegevens niet opgeslagen en is elke betaalmogelijkheid beveiligd.

    Verkeersgegevens Bij verkeersgegevens kun je denken aan het registreren van een IP-adres *, het installeren van een cookie *, het registreren van het klikgedrag en het analyseren van je navigatie op onze website.

    Met de verkeersgegevens analyseren we het surfgedrag van onze bezoekers. We bekijken hoe de navigatie wordt gebruikt, welke pagina's worden bezocht en welke artikelen worden besteld, zodat we hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site kunnen verbeteren.

    * Een IP-adres is een Internet Protocol adres dat verwijst naar een unieke bestemming op het Internet. Dit kan betekenen dat het in sommige gevallen direct naar de computer van de bezoeker is te herleiden. Deze informatie is essentieel om de pagina's via Internet naar de juiste computer te sturen.

    ** Een cookie is een verzameling gegevens, een registratiebestandje, die een website overbrengt naar de harde schijf van een computer om ze daar op te slaan. Een cookie identificeert de bezoeker weliswaar niet, maar wel zijn computer. Onze website installeert een cookie om de door jou bestelde producten te koppelen aan je computer (op deze manier wordt je winkelmandje alleen voor jou zichtbaar). Om te kijken welke cookies precies worden geplaatst op onze website, kun je kijken op onze cookiepagina.

    Doelen en gegevensverwerking

    Hieronder wordt aangegeven voor welke doel(en) DurexShop.nl je gegevens verzamelt. DurexShop.nl heeft de volgende gespecificeerde doelen voor ogen met het verwerken van je gegevens:

    DurexShop.nl verwerkt identiteitsgegevens voor administratieve doeleinden, zoals:

    • het verwerken van je bestelling
    • de bezorging van je bestelling op het door jou gekozen afleveradres

    DurexShop.nl verwerkt betalingsgegevens voor administratieve doeleinden, namelijk:

    • de betaling van je bestelling Verkeersgegevens verwerkt DurexShop.nl voor communicatieve doeleinden, zoals:
    • het bevorderen van de gebruiksvriendelijkheid van de site

     Beveiligde pagina's

    De online betaalmogelijkheden zijn beveiligd. De pagina's zijn beschermd met SSL, waardoor je gegevens versleuteld worden verzonden en het onmogelijk is voor derden om je (creditcard)gegevens te zien. Je kunt de beveiliging checken door op de betalingspagina op je rechtermuisknop te drukken en te kiezen voor 'Eigenschappen'. Je krijgt nu een venster met de verbindingsgegevens. Bij 'Verbinding' staat vermeld dat het om een SSL-verbinding gaat. Je creditcardgegevens, zoals het nummer en de vervaldatum, worden uiteraard niet opgeslagen.

    Periode van opslag

    Om onze diensten zo goed mogelijk aan te kunnen bieden, slaan we de gegevens die je invult op. De gegevens worden opgeslagen gedurende de periode dat je een account bij ons hebt.

    Herkomst van gegevens

    De gegevens die DurexShop.nl verwerkt worden verkregen van bezoekers en klanten, die door de bezoeker zelf worden verstrekt via het bestelformulier.

    Verstrekking van gegevens

    DurexShop.nl verstrekt je gegevens aan een beperkte kring van derden die de gegevens voor administratieve doeleinden verwerken:

    • Betaalproviders: voor het verwerken van betalingsverkeer verstrekken wij je gegevens, afhankelijk van de betaalmethode, aan AfterPay N.V., PayPal (Europe) S.à.r.l. et Cie of Multisafepay.nl
    • Transporteurs: om je pakket te verzenden dragen wij je adresgegevens over aan de transporteur van jouw pakket: PostNL, BPost, Redjepakket.com.
    • Ekomi: voor het verwerken van klant- en product reviews. Dit helpt ons de kwaliteit van onze organisatie te verbeteren.
    • Data-analyse: om onze website continu te kunnen verbeteren, kunnen wij gegevens doorgeven aan partijen waarmee wij data-analyse uitvoeren (o.a. Google Analytics).
    • Sales tracking: om bepaalde partijen beloningen uit te keren voor het aanbrengen van transacties, verstrekken wij ook in sommige gevallen gegevens aan marketingkanalen (o.a. Beslist.nl, Google AdWords, Trade Tracker).
    • eKomi: 

    Hiernaast verstrekt DurexShop.nl je gegevens niet aan derden, behoudens voor zover wet- en regelgeving ons hiertoe verplichten. De gegevens worden uitsluitend voor de in deze privacypolicy omschreven doelen gebruikt.

    Rechten van bezoekers en onze cliënten

    Als bezoeker of klant van onze website heb je het recht om je tot onze klantenservice te richten met het verzoek om je mede te delen of onze organisatie je gegevens verwerkt. De afdeling klantenservice zal binnen vier weken na het verzoek schriftelijk mededeling aan je doen welke gegevens worden verwerkt, voor welke doeleinden deze gegevens worden verwerkt, hoe lang de gegevens zullen worden opgeslagen of aan de hand van welke criteria dit gebeurt en waar deze gegevens vandaan komen, aan wie ze worden verstrekt en voor welke doelen dit gebeurt.

    Als duidelijk is dat wij persoonsgegevens van je verwerken en welke gegevens dit zijn heb je een aantal mogelijkheden, die hieronder worden genoemd.

    Als de gegevens feitelijk onjuist, onnodig of onvolledig blijken te zijn, kun je bij ons een verzoek tot rectificatie indienen; wij zullen je gegevens dan zo snel mogelijk verbeteren, aanvullen of afschermen.

    Daarnaast mag je een verzoek tot gegevenswissing indienen. Wij checken vervolgens of jouw gegevens inderdaad gewist moeten worden. Dit doen we aan de hand van alle toepasselijke privacywetgeving. Blijkt dat je hier recht op hebt, dan wissen we zo snel mogelijk je gegevens.

    Ook kun je een verzoek tot beperking van de verwerking doen. Dit betekent dat je persoonsgegevens tijdelijk slechts opgeslagen worden, en niet verder worden verwerkt. Je kunt zo’n verzoek bijvoorbeeld doen als je meent dat wij onjuiste persoonsgegevens van je verwerken, of je niet wil dat je gegevens gewist worden. Wij checken vervolgens of je recht hebt op beperking van de verwerking. Dit doen we aan de hand van alle toepasselijke privacywetgeving. Als de eventuele beperking van persoonsgegevens later weer door ons wordt opgeheven, krijg je hier altijd bericht van. 

    Alle bovenstaande verzoeken kun je indienen door je te richten tot onze klantenservice via info@durexshop.nl

    Wanneer je geen prijs meer stelt op het ontvangen van onze nieuwsbrief, dan kun je ons hiervan per e-mail op de hoogte stellen of afmelden via de afmeldlink in de nieuwsbrief.

    Als je klachten hebt  over de manier waarop wij met je gegevens omgaan, laat ons dit dan weten, zodat wij hier mee aan de slag kunnen. Ben je na contact met ons nog niet tevreden? Je hebt het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

    Geheimhouding

    De personen die handelen onder het gezag van de verantwoordelijke, alsmede de verantwoordelijke zelf en zij die toegang hebben tot persoonsgegevens, zijn verplicht tot geheimhouding van de persoonsgegevens waarvan zij kennis nemen, behoudens voor zover zij door wet- of regelgeving verplicht worden mededelingen te doen.

    Beveiliging

    Om inzage van je persoonsgegevens door onbevoegden te voorkomen, heeft DurexShop.nl verschillende beveiligingsmaatregelen getroffen, waaronder maatregelen tegen ongeoorloofde toegang, ongeoorloofd gebruik, ongeoorloofde wijziging, onrechtmatige en onbedoelde vernietiging en onbedoeld verlies.

    Tot slot

    Mocht je na het lezen van deze privacy policy toch nog vragen hebben over de bescherming van je privacy tijdens je bezoeken op onze website, neem dan gerust schriftelijk, telefonisch of per e-mail contact met ons op.

    DurexShop.nl kan tussentijds deze privacy policy aanpassen wanneer zich ontwikkelingen voordoen op het gebied van bijvoorbeeld technologie, wetgeving, verwerkingen of verstrekkingen. Wijzigingen zullen bekend worden gemaakt via deze pagina.

    Cookies op deze webwinkel

    In deze webwinkel wordt gebruikt gemaakt van cookies. Een cookie is een klein bestandje dat informatie bijhoudt over een bezoek. Dit bestandje wordt door je internetbrowser opgeslagen op de harde schrijf van je computer.

    Waarom gebruiken wij cookies?

    De informatie in een cookie wordt gebruikt voor Google Analytics (statistieken). Ook zorgen cookies ervoor dat de producten in je winkelwagen onthouden worden. Verder maken wij gebruik van integratie met sociale media, daarbij is het mogelijk dat Facebook of Twitter zijn cookie plaatst.

    Zijn deze cookies schadelijk?

    Nee, de cookies die wij gebruiken zijn ongevaarlijk. Cookies worden door het merendeel van alle websites rondom de wereld gebruikt.

    Hoe kan ik cookies beheren op mijn computer?

    Het beheren van cookies werkt per internetbrowser verschillend. Hieronder vind je voor de meest gangbare internetbrowsers een handleiding:

    Welke cookies slaat DurexShop.nl op op mijn computer?

    Functionele cookies: Zogeheten functionele cookies vallen buiten de cookiewet. Hiervoor hoeft geen toestemming te worden gevraagd, en eigenlijk hoeven deze ook niet te worden beschreven in de cookieverklaring. Wij spreken dan ook van “functionele cookies” om aan te geven dat het cookie een functionele rol binnen een site of dienst moet spelen. Een winkelwagentje, een login onthouden of vastleggen dat een ander cookie wel of niet mag worden gezet.


    • Copyright © 2018 Durexshop